Have a meal in a sumo atmosphere!

Ruichan ルイちゃん(China) Ruichan ルイちゃん(China) instagram

中国出身のインフルエンサー、ルイちゃんが相撲の雰囲気に囲まれながら食事ができる吉葉のレポートをしてくれました♪

I went to Kapou Yoshiba,
restaurant remade from sumo dojo.
The practice of dohyo remains as it is!
Chanko-nabe,a pot of sumo is a must.It is so warm to see how chanko sumo is made by a chef.

🍣Also sushi made of fresh fish delivered directly from Toyosu Market. I also witnessed the sushi chef's
skilled craftsmanship, which is truly moving.
Sushi is made with beautiful curved pieces and fresh flavor.
It was originally the "Yoshihama Dojo" established by
the 43rd Yokozuna、 Yoshihama.
If you want to feel sumo please don’t miss it!
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[infomation]
Kappou Yoshiha
https://www.kapou-yoshiba.jp/
📍2-14-5 Yokoaami, Sumida-ku, Tokyo 130-0015, Japan
☎️03-3623-4480
Business Hours: (Lunch) 11:30 AM - 2:00 PM (Last Order 1:30 PM),
(Dinner) 5:00 PM - 10:00 PM (Last Order 9:10 PM)
Closed on Sundays, National Holidays, Golden Week, Obon Holidays, Year-End and New Year Holidays.
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【日本語】
相撲の雰囲気を満喫しながら美味しいご飯、最高!
今回行ったのは、相撲道場からリノベーションされた超おしゃれな割烹吉葉(かっぽう よしば)!
そのまま残された相撲練習用の土俵があって、ユニークな雰囲気なの。
ここではちゃんこ鍋を絶対に味わいたいよね!
シェフの料理する姿も見れて、ほっこりする空間だったよ。

美味しい😋
握り寿司🍣も見逃せないよ!毎朝豊洲市場から直送される新鮮な食材を使ってるんだって。
目の前で寿司職人さんが握る姿、その技術に感動しちゃった!
いただきます!美しい曲線と  新鮮なネタの美味しさがたまらない!
ここはもともと第43代横綱・吉葉山が設立した「吉葉山道場」だったんだって。
相撲の雰囲気がたっぷり。
相撲の世界を感じたくなったら、ぜひ来てみて

[お店の情報]
割烹吉葉
https://www.kapou-yoshiba.jp/

📍〒130-0015 東京都墨田区横網2-14-5
☎️03-3623-4480
営業時間/(ご昼食)11:30~14:00(L.O.13:30)、
(ご夕食)17:00~22:00(L.O.21:10)
休日/日曜・祝日、ゴールデンウィーク、盆休み、年末年始

Ruichan ルイちゃん(China)

Ruichan ルイちゃん(China)

中国出身のインスタグラマー。東京を中心に日本各地の文化や観光地の発信をしています。カフェやグルメの投稿も多く人気店なども紹介してくれています。

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